Programul national de dezvoltare rurala - Masuri de mediu si clima 2021


 - Vă rugăm să respectați măsurile de protecție sanitară și distanțarea fizică! Știm că este o perioadă dificilă pentru toți, însă doar împreună vom reuși să depășim această situație!


ANUNT IMPORTANT !
  

REFERITOR LA: PROGRAMUL NATIONAL DE DEZVOLTARE RURALA  

Avand  in  vedere adresa Prefecturii Olt ,cu numarul 21321/30.03.2021 , in contextul implementarii masurilor de mediu si clima din programul national de dezvoltare rurala 2014-2020 (PNDR), prin care se acorda plati compensatorii fermierilor care furnizeaza societatii publice prin adaptarea unor practici agricole prietenoase cu mediul si in contextul definitivarii cadrului legislativ aplicabil masurilor de mediu si clima in perioada de tranzitie catre perioada de programare 2023-2027, precum si in urma lansarii campaniei de depunere a cererilor unice de plata pentru anul 2021 , Primaria Comunei Oboga indeamna utilizatorii de terenuri agricole situate in zone eligibile pentru masurile de mediu si clima ale PNDR.

Va facem cunoscut faptul ca sunt disponibile materiale informative referitoare la masurile de mediu si clima ,  publicate pe site-ul ministerului agriculturii si dezvoltarii rurale: 

https://www.madr.ro/masuri-de-mediu-si-clima.html

(pentru care am creat acest  link catre documentele de informare aferente anului 2021)  

Conducerea