PROGRAM DE LUCRU
LUNI-JOI : 8.00 - 16.30
VINERI : 8.00 - 14.30


PAUZA DE MASĂ
LUNI-VINERI : 11.30 - 12.00

Informaţii contact

Tel / Fax : 0249.450.284
Cod postal : 237290
Get Adobe Flash player
Anunţuri


Programul national de dezvoltare rurala - Masuri de mediu si clima 2021
Vă rugăm să respectați măsurile de protecție sanitară și distanțarea fizică! Știm că este o perioadă dificilă pentru toți, însă doar împreună vom reuși să depășim această situație!ANUNT IMPORTANT !

REFERITOR LA: PROGRAMUL NATIONAL DE DEZVOLTARE RURALA

Avand  in  vedere adresa Prefecturii Olt ,cu numarul 21321/30.03.2021 , in contextul implementarii masurilor de mediu si clima din programul national de dezvoltare rurala 2014-2020 (PNDR), prin care se acorda plati compensatorii fermierilor care furnizeaza societatii publice prin adaptarea unor practici agricole prietenoase cu mediul si in contextul definitivarii cadrului legislativ aplicabil masurilor de mediu si clima in perioada de tranzitie catre perioada de programare 2023-2027, precum si in urma lansarii campaniei de depunere a cererilor unice de plata pentru anul 2021 , Primaria Comunei Oboga indeamna utilizatorii de terenuri agricole situate in zone eligibile pentru masurile de mediu si clima ale PNDR.

Va facem cunoscut faptul ca sunt disponibile materiale informative referitoare la masurile de mediu si clima ,  publicate pe site-ul ministerului agriculturii si dezvoltarii rurale:

https://www.madr.ro/masuri-de-mediu-si-clima.html

( pentru care am creat acest  link catre documentele de informare aferente anului 2021)

Conducerea 
Bun venit pe situl comunei Oboga


    Bine aţi venit pe situl comunei Oboga, un site creat ca mijloc de comunicare cu cetăţenii comunei şi cu cei ce vor să ne cunoască şi să ne acorde încrederea lor.
     Oboga este o comună cu renume în Oltenia şi nu numai, un loc frumos încărcat de tradiţii şi cu un real potenţial de dezvoltare.
     Alături de echipa pe care o conduc în calitate de primar, încerc să fac ce este mai bine pentru concetăţenii mei şi consider că ducând la bun sfărşit proiectele cuprinse în Stategia de dezvoltare locală, nu-i voi dezamăgi.
     Sper ca locuitorii comunei să mă sprijine în continuare şi să-mi transmită opiniile lor .
     Cei care vizitând acest site vor dori să ne fie alături, vor fi primiţi cu drag.

Cu stimă,
Primar
Matei Tudor

 
Prezentare

Comuna Oboga este compusă din satele: Oboga de Jos, Oboga de Mijloc şi Oboga de Sus şi se învecinează la nord cu comuna Călui, la est cu râul Olteţ, la sud cu oraşul Balş şi la vest cu comuna Baldovineşti. Teritoriul comunei Oboga este situat la o distanţă de 25 Km de oraşul Craiova. Clima zonei aparţine tipului temperat continental exprimată de valori anuale ale temperaturii aerului de 10-11 grade Celsius şi prin precipitaţii medii anuale cu valori sub 550mm.

Comuna Oboga este situata în partea de vest a judeţului Olt, la o distanţa de 32 km de oraşul Slatina, reşedinţa de judeţ, şi la 7 km de Balş, oraşul cel mai apropiat. Vechimea comunei conform menţiunilor documentare datează din epoca medievală. Străveche aşezare de olari, Oboga datează de pe la anul 1590 , iar cătunele de prin veacul al XII-lea.
Citeşte mai mult...