PROGRAM DE LUCRU
LUNI-JOI : 8.00 - 16.30
VINERI : 8.00 - 14.30


PAUZA DE MASĂ
LUNI-VINERI : 11.30 - 12.00

Informaţii contact

Tel / Fax : 0249.450.284
Cod postal : 237290
Get Adobe Flash player
Bun venit pe situl comunei Oboga


    Bine aţi venit pe situl comunei Oboga, un site creat ca mijloc de comunicare cu cetăţenii comunei şi cu cei ce vor să ne cunoască şi să ne acorde încrederea lor.
     Oboga este o comună cu renume în Oltenia şi nu numai, un loc frumos încărcat de tradiţii şi cu un real potenţial de dezvoltare.
     Alături de echipa pe care o conduc în calitate de primar, încerc să fac ce este mai bine pentru concetăţenii mei şi consider că ducând la bun sfărşit proiectele cuprinse în Stategia de dezvoltare locală, nu-i voi dezamăgi.
     Sper ca locuitorii comunei să mă sprijine în continuare şi să-mi transmită opiniile lor .
     Cei care vizitând acest site vor dori să ne fie alături, vor fi primiţi cu drag.

Cu stimă,
Primar
Matei Tudor

 
Prezentare

Comuna Oboga este compusă din satele: Oboga de Jos, Oboga de Mijloc şi Oboga de Sus şi se învecinează la nord cu comuna Călui, la est cu râul Olteţ, la sud cu oraşul Balş şi la vest cu comuna Baldovineşti. Teritoriul comunei Oboga este situat la o distanţă de 25 Km de oraşul Craiova. Clima zonei aparţine tipului temperat continental exprimată de valori anuale ale temperaturii aerului de 10-11 grade Celsius şi prin precipitaţii medii anuale cu valori sub 550mm.

Comuna Oboga este situata în partea de vest a judeţului Olt, la o distanţa de 32 km de oraşul Slatina, reşedinţa de judeţ, şi la 7 km de Balş, oraşul cel mai apropiat. Vechimea comunei conform menţiunilor documentare datează din epoca medievală. Străveche aşezare de olari, Oboga datează de pe la anul 1590 , iar cătunele de prin veacul al XII-lea.
Citeşte mai mult...